Verhalen en discussies

Op Facebook wordt er volop gesproken, maar hieronder mag dat ook!

11 gedachten over “Verhalen en discussies

 1. Ikzelf heb in 1966 eindexamen gedaan. In dat jaar zat ik in 4b als ik me niet vergis.
  Veel kan ik me niet meer herinneren, maar sommige bijnamen van de leraren wel.
  Ik heb in de exacte vakken eindexamen gedaan.
  Ik heb wel nog een klassenfoto van dat jaar, het gekke is dat ik nog wel weet in welk dorp ze woonden maar niet meer hoe ze heten. Het is voor het eerst dat ik hoor over een reunie. In de hoop dat het overdag is en ik zie net dat 3 maart op zondag valt dus dat komt mooi uit.
  Hoop graag meer hiervan te horen.

  Met de hartelijke groeten
  Maryo Froijen

  1. Maryo
   Is volgens mij een foto van de MULO tijd. Toen zaten we in de tweede klas.
   Moet schooljaar 1962-1963 zijn geweest. Ik heb in 1965 examen gedaan. Wiskunde À
   In 1990 is er een reünie geweest van het examen jaar 1965, georganiseerd door cobie besuyen, Wim? Dekker en ik. Ik ga in mijn archief kijken of jij hierbij was.
   Men praat nu over een mavo reünie vanaf 1969, althans gelezen in de media.
   Van onze leeftijd genoten heeft niemand zich aangemeld dan jij.
   Vanaf 1969 is de Grfiioen MAVO GEWORDEN.
   Wil je meer weten dan ben ik te bereiken 0118 635667
   Bep Huijbregtse.
   ,

 2. Wat leuk dat jullie dit organiseren!! Ik zal eens proberen wat klasgenoten te vinden en hoop er ook bij te kunnen zijn, heb met niemand meer contact.

 3. Ik wil er heel graag ook bij zijn en heb geprobeerd mezelf aan te melden via de mail. Ik krijg helaas geen reactie. Heb ik misschien niet het goede mailadres gebruikt? graag hoor ik hoe ik wel contact kan krijgen!

 4. ha ha van 1973 tot examen jaar 1978 mavo 5 gedaan zoals zo velen de derde klas 2x
  Wat is er weinig verandert. Zie nog de poster voor mij van de aardbol in de vorm van een kaars die opbrand
  Was dat bij Jasperse? En een giraffe , olifant e.d die uit het oerwoud komen vluchten vanwege de houtkap
  Inmiddels 40 jaar en 30 kg verder. Denk er positief op terug. Vooral den Hollander en Visser hebben ook mij indruk gemaakt

 5. Good old days. Veel plezier gehad, soms ook minder. Denk met bewondering terug aan markante leraren zoals meneer Koster, meneer v.d. Berge, meneer Verhoole, Bruinooge, en meneer Sinke die mij zelfs een keer de klas uitstuurde. Beruchte ‘pleinwachten’ ! Vechtpartijen. Leerde daar mijn geliefde vriend Ryan kennen. Bijzondere tijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *