Hallo klasgenoot!

Top dat je ons hier hebt gevonden!

Al sinds we elkaar na het examen in 1981 uit het oog verloren zijn er momenten waarop we terugdenken aan de jaren die we in de Olmenlaan doorbrachten. De biologieles van meneer Koster, Engels bij meneer Visser en uiteraard: De godsdienstlessen van meneer Sinke. Ongetwijfeld weet ook jij er nog veel van. Maar het was ook een tijd van opgroeien, vrienden en vriendinnen maken en zodoende een periode die ons allemaal heeft gemaakt wat we nu zijn.

Vanuit die meestal mooie herinneringen zijn er al een paar keer pogingen ondernomen om weer eens iets af te spreken met zoveel mogelijk mensen: Hyves leek er ideaal voor, maar stopte. Toen Facebook, maar daar vind je niet iedereen. Uiteindelijk hebben we het initiatief genomen met de goede oude mond-tot-mond reclame: Vrijwel iedereen kent nog wel iemand en nu al blijkt dat dergelijke opties om mensen terug te vinden werken. We doen dan ook een beroep op ieders netwerk: Vertel het verder! Noem de naam van deze website (toch best makkelijk te onthouden?) en nog belangrijker: Help mee om zoveel mogelijk mensen te bereiken die ongeveer in onze tijd de Griffioenmavo in Middelburg bezochten ??

We hopen op jullie reacties, verhalen, foto’s (Als ze hierbij mogen komen: Graag!) en natuurlijk op jullie komst op zondag 3 maart 2019!

Tot spoedig!
Françoise van Sluijs – Aspeslagh en Peter Ingelse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *